AMI zastupstva - Aerauliqa skladište

Aerauliqa Srl

je talijanska tvrtka u potpunosti posvećena razvoju, dizajniranju i proizvodnji ventilacijskih jedinica za kućanske, stambene i industrijske namjene. Osnovana 2011. godine u Bresci, Aerauliqa je član Elta grupe, nezavisne obiteljske tvrtke, s korijenima koji se protežu još od 1960-ih i sa podružnicama širom svijeta. Širok asortiman proizvoda Aerauliqa je razvila u skladu s najnovijim propisima o sigurnosti, učinkovitosti i zaštiti okoliša. Komponente visoke kvalitete, veće funkcionalnosti i preciznosti te estetskog dizajna čine ove jedinice prilagodljivim i user-friendly (bilo koji razvoj proizvoda ima za cilj pojednostaviti instalaciju ventilatora i njegovo održavanje).

Aerauliqa danas

Danas ovaj portfelj uključuje tri glavne skupine proizvoda:

DOMESTIC: mali aksijalni i centrifugalni ventilatori

RESIDENTAL: decentralizirane i centralizirane jedinice za povrat topline s namjenskim sustavom distribucije zraka.

INDUSTRIAL: aksijalni ventilatori, ventilatori u zvučno izoliranom kučištu, krovni ventilatori i HVLS jedinice (Visoka snaga, niska brzina)

Budući da je dinamična tvrtka koja kombinira stručnost s 20 godina iskustva u industriji, Aerauliqa se zalaže za istraživanje i razvoj inovativnih rješenja za zaštitu kvalitete zraka u zatvorenim prostorima.

Njihov tim stručnjaka ima više od 10 godina iskustva u području ventilacije i približio se ovom novom projektu zahvaljujući podršci ELTA GROUP-a, multinacionalne tvrtke koja je aktivna od preko 35 godina na svjetskom tržištu.

Zašto odabrati AERAULIQA?

  • Profesionalni ljudi, mladi i motivirani, s velikom strašću prema inovacijama
  • U mogućnosti su ponuditi širok raspon visoko učinkovitih ventilatora, u skladu s ErP direktivom (Energy related Products), koji je stupila na snagu od siječnja 2013
  • Njihovo iskustvo omogućuje nam da predložimo optimizirana i prilagođena rješenja
  • Učinkovitost i sigurnost
  • Širok raspon ventilatora dostupnih na zalihi
  • Brze isporuke
  • Pouzdan i profesionalan dobavljač