Titon Holdings Plc.


AIR MOVEMENT INDUSTRY d.o.o. je ekskluzivni distributer proizvoda Titon za Hrvatsku.


Titon je tvrtka iz Velike Britanije sa dugogodišnjom tradicijom proizvodnje širokog raspona opreme za ventilaciju uključujući sofisticirane i visokoučinkovite rekuperacijske rezidencijalne jedinice. Njihovi proizvodi obuhvaćaju specijalna rješenja za projektne zahtjeve u kojima je posebni naglasak na niskoj buci i kvaliteti zraka.

Titon-ov inovativan i iznimno učinkovit kompaktni MVHR rekuperator (Mehanička ventilacija s povratom topline) osigurava ventilaciju cijele kuće i time štiti Vaš dom ne samo od onečišćenja u zraku već i omogućava odgovarajuću potrebnu ventilaciju. Kao nadopunu asortimanu, Titon nudi i jedinstveni CME (ili MEV, kontinuirani centralni odsis) koji je idealan za konstantan rad i odsis ustajalog, vlažnog i zagađenog zraka iz prostorija Vašeg doma.

Kada je u pitanju kvaliteta, Titon se zalaže za izvrsnost i potpuno zadovoljstvo svojih kupaca i njihovih specifičnih zahtjeva. Nastoji biti učinkovit proizvođač i ponuditi svojim kupcima brzu i učinkovitu uslugu. Titon nastoji isporučiti proizvode i usluge na način koji nije štetan za okoliš ili za zdravlje i sigurnost svog osoblja, kupaca ili općenito javnosti kako unutar tako izvan tvrtke Titon. Postojanu visoku razinu kvalitete proizvoda Titon postiže striktnim pridržavanjem internih propisa i procedura a sve u skladu sa ISO 9001 certifikatom. To osigurava poštivanje i praćenje zadanih standarda u osam temeljnih područja upravljanja kvalitetom, uključujući fokus na kupca, liderstvo, uključenost zaposlenika, procesni pristup, sustavni pristup upravljanju, kontinuirano poboljšavanje svih poslovnih procesa, pristup do donošenja odluka osnovan na činjenicama i obostrano korisnih odnosa s dobavljačima. Dodatno, Titon posjeduje i ISO 14001 certifikat (Environmental Management Standard Certification).

Titon ima odjel za istraživanje, razvoj i testiranje u Haverhillu, Suffolk. Svi Titanovi proizvodi podliježu strogom režimu ispitivanja kvalitete kako bi se osiguralo da ispunjavaju navedene kriterije performansi, kao i pouzdanost i optimalne performanse. Možda jedinstveno u sektoru ventilacijskih sustava, sve Titon-ove jedinice su testirane na proizvodnoj liniji kako bi se uvjerili da su performanse i zrakotjesnost na razini koja se podudara s onima postignutim kad je uređaj bio na testiranju u neovisnom vanjskom laboratoriju. To se odnosi kako na jedinice koje se prodaju u Velikoj Britaniji tako i na jedinice koje su namijenjene tržištima kontinetalne Europe. Kako bi dokazao svoju kvalitetu, Titon testira proizvode po najnovijim Britanskim i Europskim standardima - uključujući CE oznaku europske sukladnosti.