O NAMA

Tvrtka Air movement industry d.o.o. je mlada hrvatska tvrtka utemeljena 2017 godine, specijalizirani smo za veleprodaju opreme za ventilaciju, klimatizaciju i filtraciju zraka u svim vrstama građevina.

Tvrtka Air movement industry d.o.o. smještena je na adresi Kamenarka 26, Zagreb.

Naši zaposlenici u uspješnom spoju petnaestogodišnjeg iskustva u poslovanju u HVAC branši i inovativnosti i entuzijazma dijele zajedničku viziju: predanim i odgovornim radom pružiti klijentima maksimalnu razinu kvalitete i biti njihov prvi izbor. Kako bi se pozicija stečena tijekom petnaestogodišnjeg osobnog razvoja dodatno osnažila postavljaju se i svakodnevno slijede ciljevi temeljeni na isporuci proizvoda i usluge visoke kvalitete pritom uvijek imajući na umu zaštitu života i okoline.

Svjesni da je djelatnik nositelj imidža tvrtke a ljudski resursi njen najvrjedniji kapital mi stavljamo čovjeka u samo središte poslovanja, kako klijenta tako i zaposlenika. Međusobno uvažavajući i prihvaćajući individualnost svakog člana tima stvorili smo ugodnu radnu atmosferu koju osjete i naši partneri.

Tvrtka Air movement industry d.o.o. je od početka 2018. godine ekskluzivni zastupnik za Republiku Hrvatsku renomiranih europskih proizvođača: Smay Sp. z o.o. i Ecotip d.o.o..Naš rad je sredinom 2018. godine prepoznat i od strane drugih proizvođača kao što su: Aerauliqa S.r.l., Ventilación Industrial IND. S.L. (Casals), Tehnoexport d.o.o., te postankom njihovih distributera za Republiku Hrvatsku radimo prvo veliko proširenje prodajnog asortimana od svog početka rada.

Naši partneri svojim dugogodišnjim iskustvom i tehnološkim rješenjima u proizvodnji ventilacijske i filtracijske opreme jamče vrhunsku kvalitetu i zadovoljstvo svojih korisnika diljem svijeta na područjima ventilacije, klimatizacije i filtracije u svim područjima primjene poput obiteljskih kuća, poslovnih objekata, bolnica, hotela ili industrijskih objekata sa posebnim zahtjevima.

U suradnji sa svojim partnerima posebnu pažnju posvećujemo povećanju zaštite od požara i dima u ventilacijskim sustavima, filtraciji zraka u svim vrstama prostora te energetski učinkovitim rješenjima ventilacije rezidencijalnih građevina. Na taj način brinemo se ne samo o Vama već i o planetu na kojem živimo.

Tvrtka Air movement industry d.o.o. nudi projektiranje, prodaju, održavanje i servis ventilacijske opreme i opreme za filtraciju a zadovoljstvo naših partnera i krajnjih korisnika naša su stalna obveza i razlog za daljnje usavršavanje i napredak.