O NAMA

Tvrtka Air movement industry d.o.o. je mlada hrvatska tvrtka utemeljena 2017 godine, specijalizirani smo za veleprodaju opreme za ventilaciju, klimatizaciju i filtraciju zraka u svim vrstama građevina.

Tvrtka Air movement industry d.o.o. smještena je na adresi Kamenarka 26, Zagreb.

Naši zaposlenici u uspješnom spoju petnaestogodišnjeg iskustva u poslovanju u HVAC branši i inovativnosti i entuzijazma dijele zajedničku viziju: predanim i odgovornim radom pružiti klijentima maksimalnu razinu kvalitete i biti njihov prvi izbor. Kako bi se pozicija stečena tijekom petnaestogodišnjeg osobnog razvoja dodatno osnažila postavljaju se i svakodnevno slijede ciljevi temeljeni na isporuci proizvoda i usluge visoke kvalitete pritom uvijek imajući na umu zaštitu života i okoline.

Svjesni da je djelatnik nositelj imidža tvrtke a ljudski resursi njen najvrijedniji kapital mi stavljamo čovjeka u samo središte poslovanja, kako klijenta tako i zaposlenika. Međusobno uvažavajući i prihvaćajući individualnost svakog člana tima stvorili smo ugodnu radnu atmosferu koju osjete i naši partneri.

Tvrtka Air movement industry d.o.o. je od početka 2018. godine ekskluzivni zastupnik za Republiku Hrvatsku renomiranih europskih proizvođača: Smay Sp. z o.o. i Ecotip d.o.o.. Naš rad je sredinom 2018. godine prepoznat i od strane drugih proizvođača: Aerauliqa S.r.l., Ventilación Industrial IND. S.L. (Casals), Tehnoexport d.o.o., te postankom njihovih zastupnika za Hrvatsku radimo prvo veliko proširenje prodajnog asortimana od svog početka rada. U drugoj polovici 2019. radimo analizu i optimizaciju prodajnog asortimana i uvodimo nove promjene. Proširujemo proizvodni asortiman na Titon iz Velike Britanije. Ovim novim proširenjem kompletirali smo postojeći asortiman sa rezidencijalnim rekuperatorima zraka više klase.


Naši partneri svojim dugogodišnjim iskustvom i tehnološkim rješenjima u proizvodnji ventilacijske i filtracijske opreme jamče vrhunsku kvalitetu i zadovoljstvo svojih korisnika diljem svijeta na područjima ventilacije, klimatizacije i filtracije u svim područjima primjene poput obiteljskih kuća, poslovnih objekata, bolnica, hotela ili industrijskih objekata sa posebnim zahtjevima.

U suradnji sa svojim partnerima posebnu pažnju posvećujemo povećanju zaštite od požara i dima u ventilacijskim sustavima, filtraciji zraka u svim vrstama prostora te energetski učinkovitim rješenjima ventilacije rezidencijalnih građevina. Na taj način brinemo se ne samo o Vama već i o planetu na kojem živimo.

Tvrtka Air movement industry d.o.o. nudi projektiranje, prodaju, održavanje i servis ventilacijske opreme i opreme za filtraciju a zadovoljstvo naših partnera i krajnjih korisnika naša su stalna obveza i razlog za daljnje usavršavanje i napredak.